Conteng conteng





having a hectic month
feel like screaming...
http://www.emocutez.com
AAAAAHHHHHHHHHH.............









Sunday, October 9, 2011

Jom Terjah Blog Newbie

Tengah jalan jalan kat dunia belog, sekali terserempak dengan satu segmen belog ni. Rase macam satu segmen yang agak menarik, so ape lagi. Join sekaki...

 

Syarat2 yang dikenakan untuk join segmen ini adalah:

· Post 1 entry bertajuk "Jom Terjah Blog Newbie" DONE
· Letakkan banner segmen . DONE *comel la plak burung2 ni. rase cam nak bela je*
· Dalam entry nyatakan entry terbaik korang pernah hasilkan
Rasenye CZ akan mempertaruhkan entri

Final Exam Tiba Lagi

dan

Pemikir Muda

sebagai entri terbaik CZ walaupun komen pun tak berape banyak *sbb CZ bukannye blogger femes pong...*

· Kemudian post url/link entry dalam ruangan komen entry ni DONE
Hmm... ade ape ape lagi ke yang tertinggal??? *check list balik..*
Rasenye tu je la kot
Good luck kepada mereka2 yang join contest ni

4 comments:

iMBobo said...

thanks join! :)

eyryn said...

haii dear ! ryn singgah cnie dari segmen same..
btw, ryn sudaa follow cnie yerr..
jowm singgah blog ryn jugakk..

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

wanie wonek said...

hai. saya singgah dari segmen yang sama. kalau sudi jom la jln2 kat blog saya. kalau sudi lagi, komen la apa yang patot ttg blog saya yang boleh diperbaiki. thanks a lot :)

CikHoneyBee said...

hey hey kamu.. cikhoneybee dtg dr segmen yg sma.. dtg mgulurkan ikatan persahabatan.. nk terima tk? hehehe.. jmpt ke blog ya :)


http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-terjah-blog-newbie-ke-2.html