Conteng conteng





having a hectic month
feel like screaming...
http://www.emocutez.com
AAAAAHHHHHHHHHH.............









Wednesday, September 21, 2011

Rabu takde Suare: #WW


.
.
.
.
.


Ceh, CZ yg takde suare sebenarnye.
Terjadi akibat batuk dari hari ahad hari tu sampai sekarang.
Nak gi klinik, malas *tak suke makan ubat sebenarnye* 

Ni da sampai tahap kalau nak berkomunikasi ngan orang kene tulis kat kertas atau gune bahasa isyarat.
Itu pun kalau jumpe depan2.

Kalau dalam telefon, memang tak dapat jawab la.
Lain la kalau yg call tu faham kod Morse *CZ sendiri pun x paham menatang hape kod morse tu*



Tapi yg kelakarnya, CZ amek kokurikulum pasal koir yg memerlukan CZ untuk menyanyi
*yes, i know my voice can make a rainfall*
tapi suare pon tak berapa nak ade, macamane nak nyanyi??? *cer gitau, cer gitau...*



Jadi, di sini CZ nak bertanya kepada kamu, kamu dan kamu.
Ada apa2 tips tak macam mane nak kurangkan sakit batuk selain daripada ubat hantuk batuk
*kisah anak diberi ubat cabut lari...*

Please and thank you...

2 comments:

kura said...

tak ada suara? tak best nya :0

MintChoc said...

taw xpe
nak order makanan pun susah lg2 bile x bg menu