Conteng conteng





having a hectic month
feel like screaming...
http://www.emocutez.com
AAAAAHHHHHHHHHH.............









Wednesday, July 13, 2011

My Little Trip

Pemberitahuan: Rasanya korang pun perasan kan belogku dah bertukar rupa dan nama. Perubahan ini berlaku atas sebab2 yang tak dapat dielakkan. From now on i will refer myself as CZ a.k.a Cik Zati. Harap maklum *ceh,rase macam buat pengumuman kat airport/shopping mall lak. hehe... jangan marah...*



Korang ni memang pandai meneka *bajet macam ramai lak meneka padahal 2 orang je*
Yes, memang CZ ke Indonesia. To be precise, I went to Jakarta.
Sorry for the late delay *that goes to u Mr.Zool*
Buat Blogberry Emry, sorry tak sempat nak singgah. My schedule is pretty tight over there.
Kepada yang dah lama menanti *ada yang menanti ke???* , selamat mencuci mata dengan gambar di bawah

Where I stay =>
Bilik yang agak besar. Eh, nape wujud kopiah di situ?? Jeng,jeng,jeng

Dengan swimming fool pool betul2 di luar bilik *sile jeles*
 Bila jalan2 kat sini, CZ perasan yang kebanyakan jalan dan tempat banyak yang menggunakan nama Sudirman. Adakah ia berkaitan dengan allahyarham Sudirman, penyanyi di negara kita?? It is still a mystery to me up until now.

Where I go => 
Sila klik untuk tumbesaran yang sihat
Cantik kan?? Tapi tak beli pon


Ingatkan nak beli yang ni
 
Atau yang ni

Mungkin yang ni kot
 CZ tak tau la nak pilih yang mana. Tiga2 cantik. Jadi nak tau apa yang CZ buat??? Takyah beli langsung. Kan senang

Ku jatuh chenta kepada kasut ini. Namun... huhu... Takde saiz

Amek kain ni buat baju tunang ok tak???

Beli kain buat pikat mak mertua
Where I eat=>

Ni la Restoran Padang. Rasanya kat Malaysia ada gak restoran ni

Cis, tak clear lak. Maklumlah, gune camera murah je


Siapakah???

Ni baru minggu pertama. Ada sesuatu yang menarik telah dijumpai di minggu kedua.
Nak tau amende??
Kena la tunggu.....

 
Stay tuned...



BTW (baca: by the way) nak teka tak berapa lama CZ ke sana???


2 comments:

puteri katak said...

wowww!!! bez~~~

nk ole-ole..ngeee~

Cik Zati said...

cowok indon mau nggak??

hehe....