Conteng conteng





having a hectic month
feel like screaming...
http://www.emocutez.com
AAAAAHHHHHHHHHH.............









Thursday, June 9, 2011

Bunyi ape tu??

Oh,rasa lama giler tak hapdet belog. Orang lain punye belog aku tengok steady je diorang update panjang2 hari2.*cane korang buat ek??? cer bagi tips sikit cane nak maintain hapdet belog hari2*
Eh,baru aku perasan, tiap2 bulan aku hapdet 1 entri je *apo nak jadi ni luna???*
Ok, rasa agak down sikit sekarang. Now back to the main course title

7/7/2011

Dalam pukul 8.30 pagi, aku terjaga dari tidur bila tetibe dengar bunyi yg agak kuat. Mula2 aku ingatkan bunyi guruh sebab malam tadi hujan.Tapi bile dengar betul2, bunyi tu cam bunyi kapal terbang nak landing je.

Mungkinkah kapal terbang seperti ini???

Takut betul aku. Family aku pun perasan bunyi tu. Puan mama kata tu mungkin bunyi jet TUDM berlatih untuk merdeka nanti.


Tapi bunyi tu kuat semacam je. *aku tau camne kuatnye bunyi jet TUDM sebab tiap2 tahun mesti ade jet TUDM rehearsal n lalu kawasan rumah aku tiap kali nak dekat merdeka*

Bunyi yg aku dengar kali ni lain semacam je sampai boleh buatkan aku terjaga dari tidur. Takut aku kalau de kapal terbang nak buat emergency landing ke ape *ni pengaruh citer Air Crash Investigation la ni*

Aku ada tanya kawan aku yg dok kat taman perumahan sebelah samada die dengar ke tak bunyi tu *mane la tau kot2 aku mengigau ke* and it turn out, die pun dengar bunyi tu gak.

Aku tanya die samada die ade nampak ape2 x waktu dengar bunyi tu n die xde nampak ape2 pun.
 *ok,this is freaky...*

Bile tanye kat jiran die pun kata dengar bunyi tu tapi tak nampak ape2.
*ok, super freaky... bunyi apakah???*

Sampai sekarang aku maseh tertanye2 bunyi apa yg aku dengar sampai buatkan satu family aku terjaga
*hantukah? alienkah? apakah?*  

Akhir kata, jangan biarkan diri anda diselubungi misteri...... *tetiba*

5 comments:

puteri katak said...

read ur entry n now i'm too,,still wondering..hahahaha

Luna Hikari said...

UFO kah?
alienkah?
hantukah?
pontianak-harum-sundal-malam-ketawa-terngilai-ngilaikah?
mak-limah-pulang-ke-rumahkah?
apakah?

puteri katak said...

gedebookkk!!!

see!!i heard it too in my room,sys luna..OMG~

*sekali bnyi PK jatoh katil daa~~~
hahahahahahaha

Luna Hikari said...

kuat sungguh bunyi jatuh katilmu itu
sampai ke sini dengar
jatuh dari katil kayangankah?
hehe...

puteri katak said...

katil kayangan???

hahahaha

homaigoaattt!!!