Conteng conteng





having a hectic month
feel like screaming...
http://www.emocutez.com
AAAAAHHHHHHHHHH.............









Sunday, June 19, 2011

Babai Malaysia. I will miss u...

Luna dekat KLIA ni. Tengah tunggu flight. Sementara dok tunggu tu, online la kejap. Lagipon ade WIFI FREE kat sini *ape lagi?? SERANG!!! UPDATE BELOG!!!*

 
beg2 yg bakal diangkut masuk kargo MAS. siap balut plastik lagi



sempat lagi tu...


U have been TAGGED!!!


hai kakak stewardess yg comei


saya anak MALAYSIA saya wOKeh


Muke budak eksaited


Luna naik MAS. mula2 ingat nak naik AIR ASIA. tapi tiket full da... 



list penerbangan yg bakal berlepas *cer teka yg mane Luna punye???*

Setelah dok angkut beg masuk scanner dah melepasi pihak kastam dan imigresen, akhirnya Luna dah selamat duduk atas kerusi kapal terbang. Nerbes (baca: nervous) betul waktu kapal terbang baru nak berlepas. Rase bergegar2 atas jalan dan tahu2 dah naik atas awan. 15 minit lepas melepas berlepas, pihak pramugari dan pramugara sediakan makanan.


dinner in the plane.


nasi bersama ayam masak kebab


info kuruskan badan selamatkan diri


Luna nak pergi beli barang kawen ni. hehe...... *oopss...  :D*
Time kat sana kalau ade mase nanti Luna update ek??. Itu pun kalau kat sana ada WIFI FREE

Cube teka Luna pergi mana??? Cer teka cer teka? *hehe...* 

3 comments:

ZoOLhEaLmE said...

klau kawen2 ni kate org indon murah .. kan3 .. hehehe

Luna Hikari said...

tak semestinya
dalam nak beli barang tu nak gak tgk tmpt honeymoon
hehehe....

Blogberry Emry said...

wow dtg indon ke? mai la lawat emry di sini..huk3