Conteng conteng





having a hectic month
feel like screaming...
http://www.emocutez.com
AAAAAHHHHHHHHHH.............









Wednesday, May 11, 2011

...

Aku nak update. Tapi takde idea.
Ingatkan boleh citer pasal besday aku. Tapi bende tu dah lepas.
Pastu ade plan nak citer pasal final exam. Tapi tu pun dah lepas.
Hmmm... mungkin aku patut update pasal maharaja lawak. Tapi bende tu pun aku dah terlepas.
*banyaknye bende aku da terlepas*

Urmm... nak cerita pasal apa ek???
Sebenarnya aku dah ada list tentang bende yang nak di'update'.
Tapi lepas black baby ni *orang laen ade iphone4, blackberry, aku cume ade my black baby je* kene anta hospital, entah mane hilangnye list tersebut.
Oh,baru aku teringat. black baby aku kene anta pergi hospital sebab takleh nak masuk internet no matter by wireless or berukbang mahupun menggunakan cable *terasa ayat agak skema di situ*

Sekarang ni tengah cuti semester. Atas sebab yg aku tak ketahui, aku akan bercuti selama 4 bulan. Jadi dalam 4 bulan ni agak2 banyak ke entri boleh keluar??? *well, don't count on it* Aku dijangka akan bekerja sepanjang cuti semester ni walaupun resume satu hape pong tak hantar lagi.
*bajet terus dapat keje la tu takmo hantar resume lagi. hehe...*

Waktu tengah menulis ayat ni, aku tengah ade kat rumah, tengah memasak .Hehe...
*caye x aku tengah masak???*  Jap2, meh aku amek gambar *xde keje kan bwk camera masuk dapur???*
Okeh,da amek. Tunggu jap eh, nak try transfer gambar masuk black baby ni *mane pergi kabel ni???* Bluetooth dongle pong da tercampak kat mane tah.
Maklumlah, cuti panjang camni macam2 aku bawak balik sampai adik2 aku kene pegang barang dalam kereta sebab kat boot *but ke bot? or is it boat?? eh,tu kapal...* da penoh
jap ek,aku tengah cube cari cara nak tranfer gambar ni
.
.
.
.
.
*bunyi effect: tik tok tik tok tik tok*.
.
.
.
.
2 jam kemudian...

Nanti2 je la aku tranfer *bile da jumpe cable*
In the mean time, (terbau something hangit). Alamak!! nasi da overcook!!
Huhu... apakan daya, nasi da jadi kerak
*nasi tak jadi bubur sebab aku sukat air betul2. so,tiada sebarang lebihan air untuk buat nasi tersebut menjadi bubur(panjang sungguh explaination aku)*

Nanti la aku sambung. Nak kene masak nasi baru.
Da la xde idea nak buat entri. *tengok balik karangan di atas*
Eh, da siap satu entri???

2 comments:

puteri katak said...

hahaha..moral of da story,,jgn msak smbil brblogging..hikhikhik..

nice entry ~

Luna Hikari said...

tapi nak makan
kene la masak...

nak tnye cket:
org tua2 kate, jgn menyanyi sambil memasak, t dpt laki tua
tapi kalo masak sambil bblogging, agk2 dpt sape??? hehehe...